Coola smartphone-appar

Smartphones är en stor del av våran vardag numera och man använder sin smartphone till det mesta. Smidigheten att ladda ner en app gör ditt liv lättare låter ju som en utmärkt idé, men det kan dock ibland vara svårt att hitta rätt. Vi har därför plockat ihop en lista med de appar du bara inte får missa att ladda ner. Det är viktigt att hänga med i svängarna.

Appar finns i alla olika varianter och användningsområden idag. Med teknikens framgång så skapas det även nya appar som inte var möjliga att skapa tidigare. Att appar gör ditt liv enklare är det inget snack om. Men att hitta de appar som passar dig bäst är en annan historia. Du kan dock vara lugn då vi samlat ihop de bästa apparna på marknaden just nu som du borde ta och ladda ner med detsamma.

Waze

Waze är en navigeringsapp som med hjälp av GPS-sändaren i din mobil tillsammans med kartor kan guida dig till din destination. Appen har en snygg design där man valt att använda sig av en mer humoristisk design på plattformen. Waze är inte bara en kartläsare utan så mycket mer. Det bästa med appen är att användare kan markera ut saker på kartan så att andra användare kan se detta i realtid.

Hur grymt är inte det? Vem som helst kan alltså till exempel markera ut vart det är poliskontroller eller om det skett en olycka. Waze uppdateras även i realtid med statistik från användare, vilket gör att tid vid rödljus och trafik räknas med i uträkningarna av körtid. Appen har ett stort antal användare och alla användare är ihoplänkade till samma karta i realtid. Du kan till och med se andra Waze-användare på kartan.

VSCO och MyFitnessPal

VSCO är en app som fungerar som ett editeringsprogram till dina bilder. Den är utan tvekan den mest välgjorda av sitt slag. Bilder är en stor del av vår vardag i och med att sociala medier har blivit så populärt. Här kan du redigera dina bilder med en rad olika smarta funktioner. Det finns dessutom färdiga filter som du bara kan slänga på direkt och du har en perfekt bild.

MyFitnessPal är en app som hjälper dig med att komma i form. Oavsett om du vill gå ner i vikt, gå upp i vikt eller bara lägga på dig muskler så är detta appen för dig. Det en riktigt välgjord app där du kan ställa in din vikt och längd och sedan vad dina mål är. Sedan hjälper appen dig att räkna kalorier och hålla koll på din träning.

Spotify och Simple Habit

Spotify är en app som du absolut inte får missa. Detta är en musikapp där du kan lyssna på musik från ett enormt arkiv av artister. Appen är gratis att använda där du kan lyssna på spellistor i shuffle mode samt med reklam. Betalar du för tjänsten kan du lyssna hur mycket du vill på vad du vill inne i appen. Du slipper dessutom reklamen om du är premiumanvändare.

Simple Habit är en välmående-app. Appen har lagt fokus på all stress våra liv består av idag. Genom appen kan du skräddarsy hur din dag ser ut och den hjälper dig sedan med att hitta ett lugn i form av meditation och andra metoder. En utmärkt app för dig som lever ett stressigt liv och anser att du inte har tid för att göra någonting åt det. Oroa dig inte, Simple Habit löser det åt dig.

Pinterest

Pinterest är en plattform för kreativa hjärnor med fokus på bild. På appen kan du ladda upp bilder eller kika runt på vad andra användare har lagt upp. Du hittar alla möjliga teman inne i appen, då syftet med den är att användarna ska kunna inspirera varandra. En gratisapp som kan hjälpa dig med din nästa frisyr, hur du kan inreda kontoret eller hur din nästa tatuering ska se ut.

Babbel

Babbel är en app som fungerar som ett verktyg när du ska lära dig ett nytt språk. Appen har en rad olika språk att välja mellan där du får tillgång till lektioner och ordlistor som du kan ta del av. En utmärkt app om du vill lära dig ett nytt språk eller bara lära dig grunderna innan semesterresan. Appen lär dig både att läsa, skriva och prata med hjälp av röstigenkänning.

Integritetspolicy