Bästa smartphones 2017

Apple lanserade tre mobiler under 2017 där iPhone 8 och den större varianten iPhone 8 plus är två av dessa. Versionerna har överskuggats av den tredje versionen som släpptes, iPhone X. Mobilen är av högsta kvalitet och teknik samt dessutom billigare. iPhone 8 har en med avancerad kamera med dubbel-lins för bättre bildkvalitet. Detta är ett utmärkt val för den som vill ta nästa steg i Apples telefonutveckling.

Samsung Galaxy S8 är den senaste smartphonen från Samsung. Efter skandaler med den tidigare versionen som fattade eld har man här tagit höga säkerhetsåtgärder. Mobilen har iris-recognition och face-recognition för att låsa upp mobilen och privata funktioner. Mobilen har en stor skärm och tekniken är av hög standard. Mobilen har bluetooth 5 som gör det möjligt att koppla upp två bluetooth-enheter samtidigt, så att två kan lyssna på musik samtidigt.

Samsung Galaxy Note8 & Sony Xperia XZ Premium

Samsung Galaxy Note8 har en lite mindre skärm vilket gör att den passar in bättre i handen. Mobilen har fingeravtryckssensorer vilket skapar en bekvämlighet och säkerhet vid användande. Kameran består av en dubbel-lins med 12 megapixlar som dessutom har en 2x optical zoom. Mobilen har en bra mjukvara som flyter på bra och smidigt vid användande. Mobilen har även en skärm som böjer sig efter kanterna vilket skapar en bättre upplevelse.

Sony Xperia XZ Premium är en telefon av högsta kvalitet. Mobilen är den första med en full 4k HDR-skärm som gör det möjligt med slowmotion samt en briljant kamera på hela 19 megapixlar. Mobilen har fingeravtryckssensorer samt en lång batteritid. Försäljningen har gått trögt av denna mobil och det kan vara att designen inte är elegant nog för att falla alla i smaken. Detta är dock en prisvärd telefon.

HTC U11 & Huawei Mate 10 Pro

HTC U11 är en mobil som använder sig av en rad nya funktioner när det kommer till mobilmarknaden. Med tryckkänsliga sidor skapar det funktioner som du kan använda med en hand i form av att sätta på ficklampan, starta Google Assistans eller att zooma på Google Maps genom att endast använda en hand. Mobilen har en kraftfull 12 megapixel kamera för bild och video samt hörlurar som kan stänga av utomstående ljud.

Huawei Mate 10 Pro är en kraftfull mobil från det kinesiska företaget och har en kraftfull motor som kan mäta sig med marknadens bästa. Huawei Mate 10 Pro har ett inbyggt AI-system som håller högsta standard och hjälper dig att optimera ditt användande. Mobilen har en OLED-skärm som täcker nästa hela framsidan av telefonen. Mobilen är vattentät och har ett snabbt laddande system där du laddar mobilen från 0-20 % på endast 10 minuter.

BlackBerry KEYone & Google Pixel 2

BlackBerry KEYone är den senaste lanseringen från företaget. Mobilen är den bästa på marknaden när det kommer till tangentbord, dock är detta inte längre ett vanligt koncept. Fördelarna med mobilen är ett otroligt bekvämt tangentbord som även har en fingeravtryckssensor inbyggd i mellanslagsknappen samt en snabb laddningstid och bra säkerhetsåtgärder. Om du föredrar en snygg design och att skriva mycket och snabbt är detta en mobil för dig.

Google Pixel 2 är en mobil som är utvecklad av Google. Förra året avslöjade företaget att de skulle skapa mobiltelefoner från grunden och de har med årets version verkligen levererat en kvalitetstelefon. Telefonen har en kamera med hög teknik. Den har ett djup som moderna dubbel-linser men telefonen har endast en lins på grund av den teknik som Google har skapat i kameran. Att ladda mobilen går dessutom mycket fort.

Nokia 8

Förutom den snygga designen som mobilen har är även innehållet av hög kvalitet. Kameran i mobilen har en rad olika moderna funktioner där du som exempel kan ta bilder med både bak- och frontkameran på samma gång. Företaget har verkligen lyckats överträffa tidigare versioner i och med Nokia 8 som är av hög kvalitet och kan mäta sig med marknadens höga standard. Ett bra alternativ om du gillar bilder.

Apple iPhone X

Apple har med denna telefon inte sparat på krutet. Denna telefon, som är av den högre prisklassen, är den mest kraftfulla telefon på marknaden just nu. Skärmen består av en OLED-skärm och storleken är perfekt anpassad för att passa i din hand. Kameran är av dubbel-lins med en rad olika funktioner som bland annat ljuseffekter för porträttfoto. Mobilen har ansiktsigenkänning samt ett operativsystem som är svårt att mäta sig med.

Integritetspolicy